NIEUW BIJ MOVE ME : MEUBELBEWARING / OPSLAG
move me

  • Verhuizen op zaterdag zonder meerprijs
  • Volledige transparantie over tarieven
  • Hulp bij (de)montage van meubels

Laat ons uw verhuizingen in regio Nijlen regelen

Uw verhuis is onze expertise!

 

Gaat u verhuizen en bent u op zoek naar een specialist in verhuizingen in de regio Nijlen en Lier en wilt u hiervoor een verhuiswagen met lift huren? En wilt u er zeker van zijn dat uw spullen veilig en efficiënt van A naar B worden gebracht? Voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen kunt u in dit geval perfect terecht bij Move Me in Nijlen, niet ver van Lier. Met onze wagens en materialen zorgen wij ervoor dat uw verhuizing volledig succesvol verloopt. Hierbij rekent u te allen tijde op onze betrouwbare service.

 

Bekijk de tarieven

   

Wij regelen allerlei verhuizingen in Nijlen, Lier en daarbuiten

Of u nu als particulier wilt verhuizen of een bedrijfsverhuizing wilt regelen, bij onze verhuisfirma in Nijlen regelen wij graag alle verhuizingen met een efficiënte en nauwkeurige aanpak. Verhuist u in de omgeving van Nijlen en Lier en wilt u een verhuiswagen met lift huren? Wij leggen u graag de mogelijkheden voor. Een verhuis regelen is geen makkelijke job. Onze verhuisfirma staat u te woord om het volume van de inboedel te bepalen en uw specifieke wensen te bespreken alvorens een definitieve verhuisdatum vast te leggen.

 

Een verhuiswagen met lift huren met kosteloze verplaatsing in Nijlen en Lier

Move Me heeft twee typen verhuiswagens (25 m3/50m3) en twee typen ladderliften voor u ter beschikking. De twee typen ladderliften zijn de motorlift en opbouwlift. Wanneer u besluit om een verhuiswagen met lift te huren, wordt de verplaatsing niet aangerekend binnen een straal van 20 km rond Nijlen, waardoor u ook bij verhuizingen in Lier deze kosten bespaart.

   

Vraag een offerte aan en verhuis zorgeloos

 

Wij garanderen u een verhuisdag zonder stress. Om direct goed voorbereid te zijn, brengen we voor de verhuizingen in regio Nijlen al het nodige materiaal mee, zoals gereedschap, transportdekens, verhuiskarren. Zo zorgen we ervoor dat alles vlot en vooral vlekkeloos verloopt. Via het contactformulier vraagt u eenvoudig en gratis een offerte aan, waarmee we u een helder beeld geven van de tarieven. U kunt uiteraard ook altijd uw vragen over onze werkwijzen aan ons stellen. Stuurt u liever een e-mail? Dat is mogelijk via info@moveMe.be.

 

 

Ontvang een gratis offerte

 
Mail ladderlift info@moveMe.be Bel ladderlift 0473 58 06 83