NIEUW BIJ MOVE ME : MEUBELBEWARING / OPSLAG
move me

  • Verhuizen op zaterdag zonder meerprijs
  • Volledige transparantie over tarieven
  • Hulp bij (de)montage van meubels

Ladderlift huren in regio Nijlen

 

Wilt u een ladderlift huren voor uw verhuizing in de omgeving van Nijlen en Lier? Move Me heeft het juiste materieel en de expertise voor u beschikbaar. Wij zijn gevestigd in Nijlen, een aantal kilometer ten noordoosten van Lier, en bieden u maar al te graag een ladderlift of verhuislift om te huren. Onze professionele ondersteuning zorgt er bovendien voor dat de kostprijs van de liften laag blijven. Wij bieden in Nijlen twee verschillende varianten van de verhuislift of ladderlift die u kunt huren.

 

Bekijk de tarieven

   

Motorlift

Deze ladderlift wordt gebracht, geïnstalleerd en bediend door ons personeel. Deze kan tot ca. 27 meter hoogte (8e verdieping) en heeft een korte opbouwtijd. Het maximale draagvermogen is 300 kilogram. Grote kasten, zetels en piano’s kunnen dus zonder problemen via deze verhuislift naar boven of naar beneden. Deze verhuislift draait op een benzinemotor en heeft dus geen elektriciteit nodig.

 

Opbouwlift

Zoals de naam al zegt is deze opbouwlift makkelijk op en af te bouwen. De lift bestaat uit aluminiumladders van ongeveer 2 meter. Daaraan wordt een elektronische motor en een verhuisbak gehangen. Het laadvermogen van deze verhuislift bedraagt 250 kilogram en de lift komt tot 8 meter (2e verdieping). Wij bouwen de lift voor u op (hiervoor vragen we wel assistentie). U bedient de lift zelf of laat de bediening aan ons over.

   

Contacteer ons voor een gratis offerte

 

Door een ladderlift of verhuislift te huren voor uw verhuizing in regio Nijlen, Lier of daarbuiten, bent u verzekerd van een efficiënte werkwijze en een vloeiend proces. Wanneer u contact opneemt met Move Me in Nijlen, leggen wij u graag uit wat de mogelijkheden zijn voor het huren van een verhuislift of ladderlift. Tevens bieden wij een volledige transparantie over de tarieven en komt u dus niet voor onverwachte financiële verrassingen te staan. Van tevoren spreken wij dan ook een duidelijke prijs met u af. Wilt u hulp bij het inladen en uitladen en eventueel ook bij de (de)montage van meubels? Laat het ons gerust weten! Vul het contactformulier in voor een gratis offerte of stuur een e-mail naar info@moveMe.be.

 

Ontvang een gratis offerte

 
Mail ladderlift info@moveMe.be Bel ladderlift 0473 58 06 83